Bliv digital eliteskole

Er din skole klar til at gå all-in på digitale læremidler? Så kan I nu blive en digital eliteskole.

En digital eliteskole er en skole, der tager det fulde digitale skridt og digitaliserer samtlige af skolens fag med Clio Onlines læringsportaler og interaktive opgavesystem. Med den digitale titel opnår skolen adgang til eksklusive netværk og kurser samt en masse redskaber, der støtter skolen i at få det fulde udbytte af læringsportalerne.

Fordele som digital eliteskole:

 • Clio Certificeringskurser
  På heldagskurserne certificerer vi tre lærere fra hver digitale eliteskole til at blive fuldt fortrolige med alle portalernes muligheder og funktioner.

 • Eksklusiv netværksaften for digitale eliteskoler
  Hver eliteskole får to pladser til vores årlige netværksarrangement, som er spækket med relevante oplæg og en rigtig god middag.

 • Redskaber til at dele nyheden med omverdenen
  Hver digitale eliteskole får en skabelon til en meddelelse om skolens digitale skridt, som hurtigt kan udfyldes og både bruges til intranet og sendes som pressemeddelelse til de lokale medier.

 • Digital eliteskole-badge og mærkater
  En digital eliteskole får et digitalt badge, som nemt kan integreres på skolens hjemmeside, og en masse mærkater, som kan opsættes på skolen.

 • Startpakke med kage og andre lækkerier
  Når en skole bliver digital eliteskole, sender vi en startpakke med en masse lækkerier samt kage til hele lærerværelset for at fejre jeres nye titel.

Hvordan bliver min skole en digital eliteskole?

Hør nærmere om, hvad det kræver for din skole at blive digital eliteskole, ved at kontakte din skoles konsulent her hos Clio Online.