Samarbejdspartnere

Hos Clio Online elsker vi gode idéer. Og vi elsker, når andre får gode idéer, der ligesom vores egne produkter kan gøre en forskel og hjælpe elever og lærere til en sjovere og mere udbytterig undervisning.

Derfor har vi indgået samarbejde med en række firmaer, der bl.a. har udviklet idéer og produkter, som åbner endnu flere muligheder for at lave inspirerende og levende undervisning – og spare tid på rutineopgaverne.

I samspil med vores egne læringsportaler er vores partneres produkter med til at understøtte og skabe endnu flere muligheder i undervisningen og bidrage til et større fagligt udbytte. Alt sammen produkter, der kan være med til at gøre en forskel og hjælpe både lærere og elever på vej til en sjovere og mere udbytterig undervisning.

Kontakt

Har du en virkelig god idé, eller er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for et potentielt samarbejde, så kontakt Chief Marketing Officer Thomas Overholt Hansen på tlf. 31 60 60 16 eller mail toh@clioonline.dk.

Om Clio Onlines samarbejdspartnere

LærIT

Clio Online har valgt at samarbejde med LærIT – firmaet bag SkoleTube – for at gøre det endnu lettere for både lærere og elever at arbejde med forskellige onlineværktøjer i undervisningen. Samarbejdet med LærIT har resulteret i en værdiskabende integration af SkoleTube i en værktøjskasse på samtlige af Clio Onlines læringsportaler og tillader derved nem adgang til et væld af tilpassede og didaktiserede onlineværktøjer. Alt sammen for at skabe en spændende og mere inspirerende undervisning.

Læs mere på www.laerit.dk

Lektier Online

Lektier Online har siden 2010 hjulpet tusindvis af børn og unge med lektierne, og det vil vi gerne støtte. Derfor har de fået fuld adgang til samtlige af vores 25 komplette læringsportaler til 15 forskellige fag. Derudover har de også en udvidet læreradgang, hvor de kan finde ekstra værktøjer og inspiration til at hjælpe eleverne bedst muligt.

Læs mere på www.lektieronline.dk

VIVIL

VIVIL er en organisation, der hjælper sindslidende med at komme i arbejde. Clio Online samarbejder med VIVIL for at bidrage til at skabe et samfund med respekt for forskellighed og plads til alle. Gennem organisationen har vi fået tilknyttet Søren som medarbejder, han hjælper til i huset som alt-mulig-mand. Det er vi alle sammen rigtig glade for.

Læs mere på www.vivil.kk.dk