Hvem er vi?

Nytænkende, nysgerrige og med et stort ønske om at gøre skolelærernes dagligdag nemmere og elevernes hverdag sjovere. Det er os.

Et moderne og 100 % digitalt undervisningsforlag

Vi tror på, at vores innovative læremidler er med til at gøre undervisningen endnu bedre.

Det hele startede i 2006. Vi ville gøre historie til et yndlingsfag i grundskolen. Faget skulle blive levende, nyt og vedkommende, og i 2007 udkom vores første læringsportal, danskhistorie.dk. Vi kaldte os selv Clio Online, opkaldt efter historiens muse, Clio.

Siden er mange flere læringsportaler kommet til. 30 styks for at være præcis. Og dertil kommer et omfattende opgavesystem. Alt sammen lavet af lærere for lærere. Men at sige, vi blot laver undervisningsmateriale, er ikke dækkende.

Vi er her for at give lærerne et stærkt, fagligt læremiddel. Et digitalt læremiddel, der giver plads og værktøjer til, at de didaktiske eksperter hver dag får lov til at udfolde deres lærerfaglighed og gøre hvert fag til et yndlingsfag.

Vi udvikler os på baggrund af, hvad der sker i skoleverdenen. Vi snakker med lærerne og eleverne, og vi lytter. Det er vores vigtigste opgave at være brugerdrevet. Kun derigennem kender vi lærernes behov, og vi besvarer det med en gennemtænkt faglighed i hver en knap, tekst og funktion.

Vores brugere synes, vores læremiddel er en succes, og derfor synes vi det også. Vi er til stede på 90 % af landets skoler, og vi er så ovenud glade for, at skolelærerne bringer endnu mere liv og inspiration til vores læremidler.

I 2015 opkøbte Bonnier Business Press majoriteten af vores forlag. Sammen kan vi skabe endnu bedre digitale læremidler!

Det her er vi ret stolte af

Lærerne er vilde med os

90 % ... eller sådan ca 2.100 folkeskoler har abonnement! Vi er rigtig stolte over, at så mange lærere og elever bliver inspirerede og har glæde af vores læremidler.

Danmarks største digitale undervisningsforlag

Vores læremiddel er lavet af lærere for lærere – tilsat en god portion moderne teknologi og IT-nørderier. Resultatet er et læremiddel, som årligt får besøg af næsten alle Danmarks skolelærere.

4 x Gazelle

Fire år i træk var lærerne så glade for os, at Børsen også fik øjnene op for os – og i 2012, 2013, 2014 og 2015 blev vi kåret som Børsen Gazelle.

Blærede priser

Det varmer vores hjerte, når andre også synes, vi laver gode ting til lærerne. I 2015 var vi finalist til BETT Awards, vi fik bronze til Best European School Awards 2013, og i 2010 blev vi nomineret af UVM til Årets Undervisningsmiddel.