Vi ses på Skolemessen 2018!

20. marts 2018 Camilla Roos

Mød os på Skolemessen den 18.-19. april, hvor vi endnu en gang ruller den røde løber ud til vores helt egen Clio Bio. Kig forbi stand nummer 24, snup en gratis plakat og et bæger popcorn, og se, hvad der gemmer sig bag tæppet ...

Kom indenfor i Clio Bio

På stand nummer 24 byder vi dig velkommen med popcorn og rød løber i vores helt egen Clio Bio. Inde bag tæppet sker der spændende ting og sager, og på den anden side står vi naturligvis klar til at tage en snak med dig om alt mellem himmel og jord. Så kig ind og se, hvad der sker bag tæppet. Vi glæder os til at tage imod dig. 

Kig ind og få en gratis plakat

Traditionen tro kan du selvfølgelig også få fingrene i vores eftertragtede plakater, som findes til alle fag. Så kig forbi. Du vil helt sikkert ikke gå tomhændet derfra.

Oplæg, du helt sikkert ikke vil gå glip af

Onsdag den 18. april:

Sådan underviser du digitalt i indskolingen – kl. 12.00 i lokale 3

Når det kommer til digitale læremidler til de yngste, kræver det noget særligt af både underviseren og materialet. Få konkrete bud på, hvordan du nemt kan planlægge, differentiere og udføre din undervisning med vores portaler.

Gør dine elever til bedre digitale læsere – kl. 14.00 i lokale 4

Følg med udviklingen, og gør dine elever til bedre digitale læsere ved at anvende digitale læsestrategier. Hør om KNASTER, og få værktøjer samt tips og tricks til, hvordan I arbejder fagligt med digital læsning i undervisningen.

Torsdag den 19. april:

Digital kommunikation i danskfaget – kl. 14.30 i lokale 4

Kom og hør, hvordan du med fordel kan inkludere mobiltelefoner i danskundervisningen allerede i indskolingen, hvor eleverne lærer at være både analyserende modtagere og ansvarlige afsendere af digital kommunikation.

Alle oplæggene hører under Skolemessens program, så det er gratis at deltage. Der kan dog være rift om pladserne, så kom i god tid, da først til mølle-princippet gælder. Se hele programmet for oplæggene her.

Vi glæder os til at se dig

Hvis du vil være helt sikker på ikke at gå glip af relevante nyheder og invitationer til spændende events, så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og modtag dugfrisk inspiration til din undervisning direkte i din indbakke.