BETT 2019 – Vi ses i London

Er du til sprøde sandwich og lækre cocktails i kombination med oplæg om designtænkning og innovation? Har du en mission om at gøre børn klogere? Og skal du til BETT i London? Så bør du tage med til vores gratis netværksaften på pubben Sir Christopher Hatton den 24. januar! Læs mere og tilmeld dig lige herunder.

 

Tilmeld dig her

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser. Så vent ikke for længe med at tilmelde dig. Husk at minde dine kollegaer om at gøre det samme.

Tema: Making kids smarter

Traditionen tro inviterer vi dig til vores gratis netværksaften i London i forbindelse med det store BETT-show. Der er gode oplæg. Der er aftensmad og drikke. Det er naturligvis gratis, og du får mulighed for at netværke med kolleger fra hele landet.

Hvor og hvornår?

Torsdag den 24. januar kl. 18 slår vi dørene op på pubben Sir Christopher Hatton, 4 Leather Ln, London EC1N 7RA, hvor der vil være gratis aftensmad og drikke. I pubbens kælder vil der være gode oplæg, og du kan dykke ned i spændende samtaler og udvide dit netværk.

Der vil være oplæg om designtænkning og innovation. Alt sammen under temaet Making kids smarter.

Kom og mød

Thorkild Hanghøj, lektor ved Aalborg Universitet

Verdens mest succesrige virksomheder er enige: Designtænkning er en tilgang, der hverken må eller kan ignoreres. Men hvordan kan man bruge det i sin undervisning? Hvordan kan man bruge det til at udvikle elevernes kompetencer? Det stiller Thorkild skarpt på i sin præsentation. Han forsker i brug af spil i undervisningen, og denne aften vil han vise, hvordan designtænkning og spilredskaber kan integreres i grundskolen.

Jesper Eiby, CEO hos Clio og tidligere nordeuropæisk chef hos Google

3D-printere, køleskabe og dinosaurer ... Jesper kommer vidt omkring i sin præsentation om innovation. Han italesætter, hvordan man som virksomhed, skole, lærer, leder og elev navigerer og handler i en konstant foranderlig virkelighed – og han kommer med bud på, hvordan vi sammen kan ruste de kommende generationer til en uvis men helt sikkert digital fremtid.

Vigtig info

Hvis du bliver forhindret i at deltage, beder vi dig vende tilbage hurtigst muligt, så andre interesserede kan få pladsen. Der vil være en no show-fee på 100 kr. Du kan selvfølgelig melde afbud inden arrangementet og på den måde undgå gebyret. 

Mød os på BETT-messen

Som noget nyt kan du i år finde os på den store BETT-messe i London i slutningen af januar. I samarbejde med Dansk Industri og syv andre danske ed tech-virksomheder står vi nemlig klar til at møde dig på den første danske stand til BETT nogensinde.

Her står vi klar til at tage imod dig med lommerne fulde af idéer og inspiration og til en snak om alt fra brugen af digitale læremidler i undervisningen til, hvordan du klæder eleverne på til den digitale fremtid, de er en del af.