Bliv klar til Skolernes Innovationsdag 2018!

9. januar 2018 Kim Stadil

Er du og din klasse klar til at tænke ind i nye bokse? Den 23. marts er det nemlig Skolernes Innovationsdag. Sammen med Experimentarium gør vi det ligetil at arbejde med innovation og entreprenørskab, og du kan skrive dig op til det kommende uv-materiale lige her.

Om Skolernes Innovationsdag

Skolernes Innovationsdag er Danmarks nationale temadag om innovation. Innovation starter med den gode idé, og i år er dagens tema "Kroppen på hovedet". På innovationsdagen skal eleverne træne hjerner sammen en hel dag og få fænomenale idéer til forbedringer af menneskekroppen. 

Alle kan deltage – uanset trin, lokation og forudgående kendskab!

Nye forløb om innovation på vej

I forbindelse med innovationsdagen er vi i gang med at udvikle forløb, som skal få elevernes kreative hjerner til at blomstre. Det drejer sig om tre forløb til hhv. indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen, som kommer til at ligge på alle vores portaler, og de er gratis at bruge.

Du og din klasse kan arbejde med forløbene i forbindelse med innovationsdagen, men I kan naturligvis også tilgå dem på alle andre dage, når elevernes idéer skal have en rystetur.

Vær blandt de første til at få besked, når forløbet er klar

Vi forventer at have forløbet klar i februar. Skriv dig op lige her, og vær blandt de første til at se, hvordan man også kan spille med hjernemusklerne:

Skal du med til Lærernes Innovationsdag på Experimentarium?

Den 31. januar holder Experimentarium Lærernes Innovationsdag fra kl. 14-17. Dagen vil være fyldt med masser af inspiration og værktøjer til at skabe den gode idé.

Du kan bl.a. møde Nanna Inie, som er PhD-studerende og TEDx-koordinator fra Århus Universitet. Hun vil komme ind på, hvorfor det er godt at gå en tur, og om det virkelig er rigtigt, at man får gode ideer i brusebadet. Desuden forklarer hun, om man kan træne sin hjerne, og hvad forskellen er på en idé og en god idé.

Du vil blive præsenteret for digitalt undervisningsmateriale, som du og dine elever bl.a. kan arbejde med i forbindelse med Skolernes Innovationsdag. Og så er der selvfølgelig lidt at spise og drikke.