Om forfatterne
Teksterne er skrevet af undervisere, som har stor undervisningserfaring og en stor passion for madkundskab. I vores valg af forfattere stiller vi store krav til det faglige såvel som pædagogiske niveau. På den måde sikrer vi os, at der ligger grundige, didaktiske og faglige overvejelser bag både tekster og aktiviteter.
Charlotte Andersen
Læreruddannet, forfatter, kursusholder på UCN og UCC i social inklusion og forældresamarbejde. Ressourcekoordinator på Maglegårdsskolen, Gentofte.
Nina Askov
Holder foredrag og skriver om insektspisning på bloggen buglady.dk
Peter Bjerke
Uddannet folkeskolelærer, underviser i madkundskab.
Charlotte Holm Brodersen
Cand. Science Food Innovation and Health.
Lotte Bengtsson Degn
Uddannet folkeskolelærer, underviser i madkundskab.
Susanne S. Hansen
Uddannet dansk-, madkundskabs- og idrætslærer. Ansat på Hadsten Skole.
Daniel Holmberg
Folkeskolelærer med linjefag i dansk (udskolingen), madkundskab og historie.
Derudover er han blogger, har deltaget i Masterchef på TV3 og har forfattet to kogebøger
Kathrine Hulgard
Cand.scient. i biologi. Står bag biologiformidling.dk.
Lars Jacobsen
Hortonom og tidligere redaktør på EMU.
Kirsten Jensen
Lektor og læremiddeludvikler i faget madkundskab.
Katrine Klinken
Kogebogsforfatter.
Louise Lindkvist
Redaktør på madkundskabsfaget.
Uddannet folkeskolelærer med linjefag i hjemkundskab
Morten Hanibal Madsen
Cand.scient. i fysik.
Caroline Vandt Madsen
Cand.scient i biolog. Står bag biologiformidling.dk.
Carina Lindholm Michelsen
Klinisk diætist.
Sara Bjerg Randorff
Cand.mag. i dansk og musik. Efterskolelærer og underviser i madkundskab.
Vibeke Reinhardt
Lærer, PD i naturfag og naturfagsdidaktik.
Ditte Schou
Uddannet folkeskolelærer, underviser i madkundskab og udvikler af undervisningsmaterialer.
René Stormbach
Formidler af molekylær gastronomi og indehaver af Gastrofood.
Charlotte Sørensen
Folkeskolelærer på Præstemarkskolen med linjefag i madkundskab, idræt, fysik/kemi og matematik.
Cathrine Terkelsen
Uddannet folkeskolelærer, underviser i madkundskab og smagsambassadør for Smag for Livet.
Marianne Blixt Wolter
Uddannet lærer med linjefag i håndarbjde, PD i Tekstilformgivning og redaktør på HåndværkDesignfaget.