Cliouniverset
Log ind
Madkundskabsfaget
4.-9. klasse
Menu
Forside
Gå til Alinea
Forløb
Forløb hos Alinea
Undervisningsforløb
Årsplaner
Valgfag – forløb
Valgfag – årsplaner
Emner
Kost, sundhed og hygiejne
Madlavning
Måltid og madkultur
Fødevarebevidsthed
Tema
Aktiviteter
Ressourcer
Redskaber
Metoder
Projekter
Folkeskolens prøve i valgfag
Søg
Forløb hos Alinea
Undervisningsforløb
Årsplaner
Valgfag – forløb
Valgfag – årsplaner
Kost, sundhed og hygiejne
Madlavning
Måltid og madkultur
Fødevarebevidsthed
Tema
Redskaber
Metoder
Projekter
Folkeskolens prøve i valgfag
Til hovedmenu
Mad i og fra naturen
Det innovative køkken
Introduktion
Bagekunst og konkurrence
Mad og innovation
Molekylær gastronomi
Den søde juletid
Tema
›
Det innovative køkken
Introduktion
Bagekunst og konkurrence
Mad og innovation
Molekylær gastronomi
Oplæsningen er nu klar til afspilning.
Tryk på skærmen for at starte...
Annullér
{{content}}
{{subtitle}}