Religionsfaget

Få mere ud af læringsportalerne med vores gratis webinarer
Tips til evaluering i kulturfagene
Med udgangspunkt i det interaktive og selvrettende opgavesystem dykker vores redaktør Anders Peter i denne video ned i Clio Evalueringsopgaver og giver masser af tips og tricks til, hvordan du kan anvende dem til evaluering i kulturfagene.
Få styr på prøven i kulturfagene
Hvordan sikrer du dine elever den bedst mulige forberedelse til prøven i kulturfag? Det kan du finde ud af i denne video, hvor Anders Peter sætter fokus på kulturteknikker, problemstillinger og det at arbejde med produktet i forhold til prøven.
500 års jubilæum for reformationen
I oktober 2017 er det 500 år siden, Martin Luther satte sine 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg og satte gang i reformationen. I denne video giver redaktøren Niels dig inspiration til, hvordan du kan forme din undervisning omkring reformationen.
Kom godt i gang med Religionsfaget Mellemtrin
I denne video giver vores redaktør Niels dig en kort introduktion til Religionsfaget Mellemtrin. Her kan du bl.a. lære mere om følgende:
Opbygning og navigation på portalen
Vurdering af læringsmål i undervisningsforløb
Læse- og lærerguides i tekster og aktiviteter
Hvad der er særligt for Religionsfaget Mellemtrin
Kom godt i gang med Religionsfaget Udskoling
I denne video giver vores redaktør Niels dig en kort introduktion til Religionsfaget Udskoling. Her kan du bl.a. lære mere om følgende:
Opbygning og navigation på portalen
Vurdering af læringsmål i undervisningsforløb
Læse- og lærerguides i tekster og aktiviteter
Hvad der er særligt for Religionsfaget Udskoling