Fyld på

Få et gratis kompetenceløft, og få mest muligt ud af dine digitale læremidler

Få et gratis kursus eller workshop

Det er vigtigt for os, at vores brugere kommer godt i gang med Clio Onlines læringsportaler og bruger dem aktivt i hverdagen. Ønsker du og dine kollegaer en ekstra grundig indføring i vores digitale læremidler, så anmod om et gratis kursus her. Så kontakter en af vores implementeringskonsulenter dig, så I sammen kan tilpasse et kursus eller en workshop ud fra din skoles eller kommunes specifikke behov.

Mere til generelle webinarer? Så kig med her

Webinarer om Opgavesystemet

Clio Træningsøvelser, Clio Evalueringsopgaver og Clio Prøver giver adgang til mere end 2.000 interaktive og selvrettende opgavesæt til 10 forskellige fag. Her kan du blive klogere på, hvordan du kommer godt i gang og får mere tid til din undervisning.

Se webinarer om Opgavesystemet

Generelle webinarer

Med Clio Onlines webinarer kommer du hurtigt i gang med digital læring. Lær at udnytte de mange funktioner i Mit Clio eller se hvordan du bygger dine helt egne forløb. Det er vores fagredaktører, der fører dig gennem webinaret, og de er selvfølgelig helt gratis.

Se generelle webinarer om Clio Online
Få hjælp i vores Help Center

24 timer i døgnet kan du finde svar på alle spørgsmål, du måtte sidde med om vores digitale undervisningsmateriale, i vores Help Center. Det er guld værd, når spørgsmål om portaler, funktioner m.m. trænger sig på. Hvis du har brug for mere hjælp, sidder vores support selvfølgelig også klar ved telefonen og chatten.