Følg med

Vær på forkant med fremtidens digitale undervisning
Følg os på de sociale medier

Følg os på Facebook

På Facebook giver vi dig hver dag masser af inspiration til en digital undervisning og holder dig opdateret på fagrelevante nyheder. Det er også stedet, hvor du kan deltage i vores konkurrencer og vinde lækre præmier til dig og dine kollegaer. Følg endelig med, så du er sikker på ikke at gå glip af noget.

Se vores Facebook-side her

Følg os på Instagram

Kom med bag kulisserne hos Danmarks største digitale undervisningsforlag, hvor ingen dage er ens. Vi har hele tiden gang i en masse spændende ting, som vi elsker at dele med jer. Følg med!

Følg vores Instagram her

Følg os på Twitter

Er du mere til nyheder og opdateringer i en kort version, kan vi også klare det. På Twitter opdaterer vi dig dagligt med tips og tricks og inspiration til din undervisning.

Følg vores Twitter her

Følg med på LinkedIn

Ønsker du at få fingrene i et job hos Clio Online, er det en god idé at følge os på LinkedIn, hvor vi løbende deler ledige stillinger. Derudover holder vi dig også opdateret på spændende undersøgelser inden for den digitale verden.

Følg vores LinkedIn her
Få digitale tips fra dine kollegaer på Lærerbloggen
På Lærerbloggen kan du bl.a læse om:
apps, der er geniale at bruge i undervisningen
planlægningsværktøjer, der gør hverdagen meget lettere
tips til hjemmesider, hvor du finder inspiration til en digital undervisning.
Hvor kan du møde os?

Mød os på messer

Her tilføjer vi løbende indhold om messer og konferencer, hvor Clio Online deltager. Vi håber på at se dig til en snak om fremtidens digitale læremidler.

Se oversigt

Deltag i events

Til vores mange events kan du blive fagligt inspireret til en mere motiverende undervisning for dig og dine elever. Se og tilmeld dig aktuelle events herunder.

Se oversigt

Hvad betyder GDPR for din skole?

Hold dig løbende opdateret på, hvad skoler og kommuner skal være opmærksomme på med den kommende EU-lov (GDPR) og din skoles brug af digitale læremidler.