Cookie- og privatlivspolitik

Oversigt
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies?
2.1. Vores brug af cookies
2.2. Hvem får cookies?
2.3. Vi bruger følgende cookies:
2.4. Så lang tid opbevares cookies
2.5. Sådan sletter og undgår du cookies
3. Brug af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:
Clio Online Aps
Esplanaden 8A, 1.-2. sal
DK-1263 København K
CVR: 30583795
Telefon: 42 60 60 10
Email: info@clioonline.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1. Vores brug af cookies
For at sikre dig den bedst mulige oplevelse med Clio Online bruger vi både nødvendige, funktionelle og målrettede cookies for at kunne optimere produktet til den enkelte bruger.

Vi bruger cookies til at styre brugerlogin på vores website og derigennem kontrollere, om brugeren er logget ind eller ej. Desuden anvendes cookies til at tilpasse indhold og teknisk funktionalitet for at give dig den bedst mulige oplevelse på websitet.  

2.2. Hvem får cookies?
Både nødvendige og funktionelle cookies bliver tildelt alle, der besøger Clio Online. Marketingrelaterede cookies bliver derimod kun tildelt lærere for at kunne sikre, at vi kan støtte op om og skabe den rette brugeroplevelse for den enkelte lærer.

2.3. Vi bruger følgende cookies:

Tredjepart-cookies Navn Levetid Type Beskrivelse
Google Analytics (_ga) 2 år Http-cookie og session-cookies Bruges til at lave statistik over dine besøg på clioonline.dk og til at forbedre vores tjenester. Vi kigger på, hvilke sider du besøger, hvilke funktioner du bruger, og hvor lang tid du er på dem.
Google AdWords (NID)(SID) 2 år Http-cookie Bruges til at vide, hvilke AdWords-annoncer der vil passe bedst til dig, når du søger efter Clio Online. Samtidig ser vi, hvordan du interagerer med vores side, efter du har klikket på en AdWords-annonce.
doubleclick.net (id)(IDE)(_gads) 1 år Http-cookie Anvendes til at registrere og rapportere brugerens handlinger efter at have set eller klikket på en annonce. Formålet er at måle effekten af annoncen, at målrette annoncer til brugeren og at kunne optimere brugeroplevelsen.
Facebook.com 180 dage Pixel tracker og http-cookie Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklametjenester, herunder realtidsbud fra tredjepartsannoncører.
Vimeo.com 2 år http-cookie Bruges af Vimeo til både at lave statistik og til at huske specifikke indstillinger, så du får præsenteret indholdet efter dine ønsker og behov.
Førstepart-cookies Navn Levetid Type Beskrivelse
Marketo Munchkin 730 dage Http-cookie Bruges kun, når en skolelærer er logget ind på vores portaler. Vi bruger informationerne til at kunne holde vores brugere opdateret med de mest relevante informationer.

 

2.4 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv, når deres levetid udløber, men de fornyes efter hvert besøg.

2.5 Sådan sletter og undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: minecookies.org/cookiehandtering. Dog skal du være opmærksom på, at dette website ikke kan benyttes uden cookies.

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold der er tilpasset dig.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Clio Online Aps, skal du rette henvendelse på info@clioonline.dk eller telefon 42 60 60 10. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1. 

--o0o--

Privatlivspolitikken er senest ændret d. 20. september 2017.