Bett 2017 – invitation til netværksaften på The Swan

Torsdag den 26. januar 2017 holder vi en gratis netværksaften – og du er inviteret. Kig forbi til lidt faglig inspiration, hyggeligt selskab og rigeligt med mad og drikke.

Networking og inspiration i uformelle rammer

Det er snart tid til det årlige Bett Show i London, der er en af årets helt store begivenheder inden for læringsverdenen.

Vi glæder os som små børn til at fortsætte vores egen tradition med at invitere dig og dine kollegaer en tur på gastropubben The Swan. Her er vi værter for en uforglemmelig aften med kollegial hygge, faglige indslag, networking og drinks i passende mængder.

Det kan du glæde dig til

Vi sørger for at skabe rammerne om en fantastisk aften, så du skal ikke medbringe andet end dit gode humør. Der vil blive serveret lidt mad til de sultne og rigeligt med drikkevarer til de tørstige. Undervejs kan du også høre et par korte oplæg:

  • Fremtiden for digitale læremidler: Digitale læremidler bliver bare bedre og bedre, fordi teknologien hele tiden skaber nye muligheder. Vores innovationschef, Jóhannes, fortæller lidt om, hvad vi har i vente.
  • Digital literacy på skoleskemaet: Digitale kompetencer er uundværlige i fremtiden, men digital literacy er ikke på skoleskemaet. Hvilke digitale kompetencer er nødvendige, og skal vores børn ikke lære dem i skolen? Vores it-didaktiske konsulent, Ann-Birthe, lægger op til diskussion.

Det hele foregår i uformelle rammer med rig lejlighed til at stille spørgsmål, så vi håber, at det vil udvikle sig til en konstruktiv dialog om fremtidens digitale læremidler.

Skulle stemningen være til det lidt senere på aftenen, er det ikke utænkeligt, at der vil blive afholdt en lille quiz med flotte præmier til vinderne.

Vi glæder os til at se dig

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser. Derfor skal du tilmelde dig via nedenstående formular. Husk at minde dine kollegaer om at gøre det samme. 

Vi sender en mail med flere praktiske informationer, når vi nærmer os.

Ses vi på The Swan?