Hvem er vi?

Clio Online er Danmarks største digitale undervisningsforlag. Vi laver 100 % digitale læremidler. Clio Online startede som en idé. En idé om at revolutionere undervisningen et fag ad gangen.

At skabe nytænkende, kreative og fagligt velfunderede læringsportaler og dermed inspirere eleverne til ny viden - og gøre hvert fag til yndlingsfag. At støtte og inspirere lærerne til at integrere it og nye idéer i deres undervisning og give så stor hjælp til forberedelse, prøver, planlægning af undervisningsforløb, årsplaner og selve undervisningen som muligt.

Det var ambitionen hos de tre partnere, Janus Benn Sørensen, Louise Herping Ellegaard og Lasse Guldsborg, der stod bag idéen og stiftede Clio Online – opkaldt efter historiens muse Clio fra den græske mytologi.

Historien bag 

I 2007 udkom den første læringsportal fra Clio Online, Danskhistorie.dk, der siden blev til Historiefaget.dk. En niche var skabt, og siden er mange flere portaler – og yndlingsfag – kommet til.

I marts 2015 købte Bonnier Business Press en majoritet i Clio Online. I dag er Clio Online delvist ejet af Bonnier Business Press og delvist af virksomhedens tre grundlæggere.

På Clio Online arbejder vi alle dagligt hårdt for at skabe og videreudvikle læringsportaler, der fortsat kan inspirere skoleelever til ny viden og gøre det sjovt at lære både i klasseværelset og online

Virksomhedens resultater

- Nomineret til Årets Undervisningsmiddel 2010 med Religionsfaget 
- Bronze til FysikKemifaget ved Best European School Awards 2013 
- Kåret som Børsen Gazelle i 2012, 2013, 2014 og 2015
- Finalist til Bett Awards 2015
- Internationale mestre ved European Business Award i 2015 i kategorien The Business of the Year Award with Turnover of €0-25m.