Del dine gode idéer på Lærerbloggen

Er du velbevandret i digitale læremidler? Har du fundet en genial app, hjemmeside eller lignende? Har du lyst til at dele din erfaring med dine kollegaer? Så er det dig, vi har brug for på Lærerbloggen.

Hvad er Lærerbloggen?

Det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med både digitale læremidler og lærere. Det fejrer vi på Lærerbloggen, hvor du hurtigt og nemt kan dele dine bedste tips til digital undervisning med dine kollegaer.

Vi har selv et stort overskudslager af gode idéer, vi gerne vil ud med. Men det er så kedeligt, hvis vi kun snakker med os selv. Derfor er vi lige nu på jagt efter dig og dine bedste digitale tips.

Fin idé, men jeg har ikke tid!

Vi forventer ikke, at du skriver en roman hver gang. Bare rolig. Du behøver ikke at bruge mere end en halv time på dit indlæg. Du skal bare have en god idé eller erfaring og lyst til at dele den.

For at gøre det ekstra let sender vi emner ud til bloggerne hver uge. Så er det bare med at springe på, når du ser noget interessant.

Hvad kan jeg blogge om?

Der er ingen eksklusive ventelister eller tårnhøje adgangspriser. Alle lærere er velkomne, og du kan skrive om lige præcis det, du har lyst til. Der er kun ét krav: Det skal handle om digital læring. Måske har du:

  • fundet en helt genial app til din undervisning
  • brugt et planlægningsværktøj, der gør din hverdag meget lettere
  • et tip til en hjemmeside, hvor du finder inspiration til din undervisning
  • lavet et fedt forløb med digitale læremidler, som du bare er nødt til at dele med dine kollegaer.

Kan jeg vinde noget?

Ja, naturligvis. Hvert kvartal trækker vi lod blandt bidragsyderne til bloggen. Vinderen kan invitere hele sit fagteam på en lækker frokost på vores regning.

Fedt, hvordan kommer jeg i gang?

Du registrerer dig herunder. Herefter modtager du en velkomstmail, og så er du klar til at gå i gang.

Du bestemmer helt selv, hvilket omfang du ønsker at skrive indlæg i. Om det er ét eller flere, er helt op til dig, og det vil naturligvis altid være muligt for dig at melde fra.

Tilmeld dig her: