Opgaveretteren

Opgaveretteren er et innovativt rette- og feedbackprogram særligt velegnet til skriftlige afleveringer i dansk, engelsk og tysk på mellemtrin og i udskoling.

Selve programmet er et tilføjelsesprogram til Word og fungerer på både Mac og pc, foruden en integration der tillader, at eleverne arbejder i Google Docs.

Opgaveretteren er udviklet af folkene bag LangCorr, hvis mission er at reducere tidsforbruget på trivielle arbejdsopgaver og give lærere mere tid til deres elever. Brugere af Opgaveretteren anslår, at de minimerer deres tidsforbrug på retteopgaver med ca. 30 %, og det kan samtidig have stor værdi for eleverne, hvis du får grundig og detaljeret feedback på deres afleveringer.

Som lærer bruger man dog oftest uhyre meget tid på rettearbejdet, og det kan mildt sagt være trivielt at gennemgå 30 afleveringer og skrive den sammen kommentar om nutids-r igen og igen. Med Opgaveretterens innovative funktioner er dette arbejde nu blevet meget mere enkelt. Alle typer af afleveringer, hvad enten det er diktater, stile, problemregning eller resuméer, store som små rettes de alle nemt og hurtigt.

Se LangCorrs video om Opgaveretterens mange funktioner og fordele

 

Funktioner:

  • Kommentarer tilføjes med et enkelt klik
  • Automatisk dataindsamling og statistik
  • Mulighed for præcis og differentieret feedback
  • Syntaktiske og semantiske fejl rettes hurtigt og nemt

Fordele:

  • Spar masser af tid, når du retter dine elevers opgaver
  • Brug de integrerede videoer og øvelser i arbejdet med sproget
  • Få overblik over fejlstatistik på både klasse- og elevniveau

Prøv gratis i 60 dage!

Kom i gang med at rette opgaver allerede i dag. Når du har oprettet en gratis prøve, kan du hente programmet direkte fra LangCorrs hjemmeside. Det eneste, du skal bruge, er dit Uni-C login.

 

Læs mere om Opgaveretteren på LangCorrs hjemmeside, hvor du både finder vejledning og nyttige instruktionsvideoer.