Samarbejdspartnere

Hos Clio Online elsker vi gode idéer. Og vi elsker, når andre får gode idéer, der ligesom vores egne produkter kan gøre en forskel og hjælpe elever og lærere til en sjovere og mere udbytterig undervisning.

Derfor har vi indgået samarbejde med en række firmaer, der bl.a. har udviklet idéer og produkter, som åbner endnu flere muligheder for at lave inspirerende og levende undervisning – og spare tid på rutineopgaverne.

I samspil med vores egne læringsportaler er vores partneres produkter med til at understøtte og skabe endnu flere muligheder i undervisningen og bidrage til et større fagligt udbytte. Alt sammen produkter, der kan være med til at gøre en forskel og hjælpe både lærere og elever på vej til en sjovere og mere udbytterig undervisning.

Kontakt

Har du en virkelig god idé, eller er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for et potentielt samarbejde, så kontakt salgs- og marketingdirektør Janus Benn Sørensen på tlf. 42 60 60 90 eller mail janus@clioonline.dk.

Om Clio Onlines samarbejdspartnere

LangCorr

LangCorr er et dansk selskab stiftet af erfarne undervisere, og samarbejdet med Clio Online blev etableret i 2014. Med deres mission om at reducere tidsforbruget på trivielle arbejdsopgaver og give lærere mere tid til deres elever udvikles let tilgængelige produkter, der i stil med Clio Onlines filosofi har til formål at skabe større værdi for både lærere og elever. Programmet Opgaveretteren reducerer tidsforbruget på rettearbejde og giver samtidig lærere mulighed for at give fokuseret og grundig feedback på elevernes afleveringer.

Læs mere på www.langcorr.com

LærIT

Clio Online har valgt at samarbejde med LærIT – firmaet bag SkoleTube – for at gøre det endnu lettere for både lærere og elever at arbejde med forskellige onlineværktøjer i undervisningen. Samarbejdet med LærIT har resulteret i en værdiskabende integration af SkoleTube i en værktøjskasse på samtlige af Clio Onlines læringsportaler og tillader derved nem adgang til et væld af tilpassede og didaktiserede onlineværktøjer. Alt sammen for at skabe en spændende og mere inspirerende undervisning.

Læs mere på www.laerit.dk

VIVIL

VIVIL er en organisation, der hjælper sindslidende med at komme i arbejde. Clio Online samarbejder med VIVIL for at bidrage til at skabe et samfund med respekt for forskellighed og plads til alle. Gennem organisationen har vi fået tilknyttet Søren som medarbejder, han hjælper til i huset som alt-mulig-mand. Det er vi alle sammen rigtig glade for.

Læs mere på www.vivil.kk.dk